Moneymilioner (Qassa) – Najlepszy program 2016 roku poradnik, opinie, strategia.

  • 0
  • 12 July 2014

MoneyMilioner (a właściwie to od września 2014 roku Qassa) to serwis, który umożliwia zarabianie w sieci. Korzystając ze strony można gromadzić punkty poprzez zakupy internetowe, czytanie wiadomości elektronicznych, wypełnienie ankiet oraz granie w dostępne tutaj gry. Po zdobyciu odpowiedniej liczby punktów można dokonać ich wymiany na pieniądze i wypłaty na swoje konto bankowe. Istnieje również możliwość zakupu bonów wartościowych oraz przekazania środków na cele charytatywne. Użytkownik może zarejestrować się bezpośrednio w serwisie, jak również logować poprzez połączenie ze swoim kontem google bądź profilem na facebooku.

qassa

 

Punkty można zbierać na kilka sposobów. Dokonując zakupów internetowych, biorąc udział w internetowych ankietach a także klikając email’e z rozmaitymi ofertami, które przychodzą codziennie. Potrzeba krótkiej chwili i wypełnienia prostego formularza żeby się zarejestrować, a potem pozostaje już tylko zbieranie punktów, za to co robimy codziennie korzystając z Internetu. Każde zebrane 50 zł w punktach, użytkownik może zlecić aby zostały przelane na jego rachunek bankowy. Może je również przeznaczyć na dowolny cel na przykład charytatywny lub zamienić na bon rabatowy. Moneymilioner to fantastyczna okazja nie tylko do zarabiania, ale i komfortowy dostęp do promocji i atrakcyjnych ofert sklepów internetowych. Użytkownicy zyskują wiele korzyści, niewielkim kosztem. Na zysk tutaj mogą również liczyć ci, którzy są fanami gier. Najlepsza z możliwych opcji połączenia przyjemnego z pożytecznym. Moneymilioner to jeden z najlepszych sposobów na realne zyski, do którego przekonuje się coraz więcej użytkowników Internetu.

>>>>> Kliknij tutaj aby się zarejestrować i otrzymać 5 PLN na start. <<<<<

Możliwości zarobku odwiedzając codziennie serwis: 30-50 zł miesięcznie

Możliwości zarobku odwiedzając codziennie serwis + polecając 2-3 znajomym miesięcznie: 50-70 zł miesięcznie

Wymagana ilość czasu dziennie: 7-10 minut

Wiarygodny: TAK:

Dowody wypłat z programu Qassa:

 

Istnieje od: 2009 rok, wypłacił ponad 64 mln zł na całym świecie.

>>>>> Kliknij tutaj aby się zarejestrować i otrzymać 5 PLN na start. <<<<<

Przykładowe opinie o programie Qassa, dawniej Moneymilioner.

“Polecam serwis Qassa, klikam codziennie w maile i poleciłam serwis znajomym, wypłata trwa dość długo, bo czekałam aż 3 tygodnie, ale 50 zł praktycznie za nic :)”

“Na serwis moneymilioner trafiłem w grudniu i od tego czasu zrobiłem 3 wypłaty po 50 PLN.”

“Moja opinia o Moneymilioner (a teraz chyba już Qassa) jest pozytywna. Mam obecnie 47 zł zgromadzone na koncie. Może miałbym więcej ale grałem w zdrapki po 5 zł każda i chciałem rozbić bank, ale się nie udało :P. Pewnie w następnym miesiącu wypłacę pieniądze jak uzbieram próg 50 zł”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.7/6 (15 votes cast)
Moneymilioner (Qassa) - Najlepszy program 2016 roku poradnik, opinie, strategia., 4.7 out of 6 based on 15 ratings

43 Kommentare

  • Jakub says:

    Polecam Qasse – można zarobić sporo z zwrotów – np. z Grouponu, zapłaciłem ostatnio 150 zł i miałem kilka złotych zwrotu. To samo w kartcie zdrapce wygrałem 50 zł ostatnio, wypłata idzie ok .2 tygodnii, ponieważ jest to przelew zagraniczny.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
  • Monia says:

    Strona qassa jest super, polecam.
    Dodaje link do logowania : [link] , można zyskać już 5 zł na start !

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Pat says:

    [link] Link, przez który możecie się rejestrować.

    Qassa jest to strona, dzięki której można się wzbogacić tak naprawdę nic nie robiąc. Gry, bingo, zdrapki, zapraszanie znajomych to nie są trudne rzeczy, ani czasochłonne. Założyłam konto kilka miesięcy temu i wypłaciłam na początku 50zł, później 100zł, a teraz nastąpi moja kolejna wypłata. Do 3 tygodni musiałam czekać aż pieniądze wpłyną mi na konto. Czy poświęcałam Qassie dużo czasu? NIE! Raz w miesiącu logowałam się na tą stronę, więc Ty możesz zarobić znacznie więcej.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • evelle1 says:

    [link]
    prosze sie rejestrować przez ten link :) .strona warta polecenia.Wypłata już od 50 zł!(1 000 000).Na start dostajecie 5 zł.
    Pieniążki dostajecie za kliknięcie reklam(25 gr za każdą),dodatkowe reklamy dostajecie na skrzynkę mailową,którą oczywiście musicie regularnie sprawdzać,punkty dostajecie także za użycie kodów rabatowych,wypełnienie ankiet,za każdego poleconego użytkownika dostajecie 8zł!(ja pisząc tego maila mogę skorzystać,ale wy też możecie.).pozdrawiam.klikajcie :))

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Embe says:

    Bardzo fajny program, dość przyjemnie można zarobić całkiem spore pieniądze jak na tego rodzaju program. Fajne jest to, że można zdobywać punkty nawet podczas zwykłych zakupów przez internet, to jest super! W pierwszy dzień mojej aktywności na tej stronie udało mi się zarobić juz 10 zł, bo przyznają punkty nawet za wypełnienie ankiet osobowych w profilu (dotyczace zdrowia, stylu zycia itd). Nawet jeśli nie przypadnie do gustu, to można zrezygnować :) Polecam się zarejestrować tutaj: [link]

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Ania says:

    Program Qassa to uczciwa strona, wypłacają pieniądze.Czasami korzystam też ze zniżek na zakupy. Sprawdź opinie w internecie to nie jest żadna ściema. Rejestruj się na: [link Qassa] a dostaniesz już 8 zł na start.
    Mogę przesłać dowody moich wypłat!

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Sylwia says:

    Polecam wam stronke [link] gdzie łatwo mozecie sobie zarobic poprzez czytanie e-maili czy polecanie uzytkowników. Wyplata realizowana jest na konto bankowe jak macie uzbierane 50 zł ja ogolnie wypłaciłam juz 400zł polecam bo naprawde warto

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • MirekT says:

    Ciężko było znaleźć ten post w google, stronka ciekawa, zasługuje na lepsze pozycje w wyszukiwarkach. Pozycjonowanie w 2015 stało się bardzo trudne, jest coś co ci się napewno przyda, poszukaj sobie w google – niezbędnik dla każdego webmastera

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Kasia says:

    Polecam wam Qassa.pl, gdzie latwo mozna zarobic, wystarczy codziennie czytac otrzymane e- maile , a takze polecac uzytkownikow . Jeżeli chcecie mnie wspomóc to zalogujcie się tutaj: [link Qassa]

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • marcin says:

    polecam naprawde łatwo uzibierac pieniądze

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Kati says:

    bardzo polecam Remail :) obecnie robię to i qassa ,lecz ankiety są lepiej opłacane w Remailu . serdecznie zapraszam wszystkich :)
    [link]

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • bartek says:

    polecam wam strone qassa korzystając z mojego linku otrzymujecie durzo wiecej qoins

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • natnatalia1819 says:

    Z czystym sercem polecam serwis Qassa! To rewelacyjna strona, można sobie trochę dorobić :) LINK do rejestracji w serwisie: [link] :)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Qassa blog says:

    Polecam program Qassa Moneymilioner. Jestem zarejestrowany od ponad 2 lat i nigdy nie zawiodłem się. Płatności terminowe, stawka utrzymywana od początku taka sama i program stale rozwijany. Zresztą widać to po reputacji i opiniach o serwisie w portalach.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 4.5/5 (2 votes cast)
  • Sylwia says:

    Polecam Qassa.pl, bo można zarobić w bardzo prosty sposób, nie wymagający dużo czasu. Na prawdę warto, wystraczy tylko w 100% darmowa rejestracja, czytanie e-maili, uczestnictwa w grach, dodatkowo przyznawane są punkty za zakupy online, a każda polecona przez Ciebie osoba to kolejne 8zł 😉

    Poniżej link do rejestracji :)
    [link]

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 3.0/5 (1 vote cast)
  • Mateusz says:

    [qassa.pl]—Polecam! Bardzo Dobra Strona, Ja zarobiłem przez tydzień 200zł a to tylko 1/2h dziennie!!

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • pat says:

    Jestem na półmetku do pierwszej wypłaty. Ogólnie polecam, klikanie w reklamy nie zajmuje wiele czasu, a jest świetnym źródłem dodatkowej kaski. Wszystkie dobre serduszka proszę o pomoc w zbieraniu kokosów na tym portalu poprzez rejestrację z tego linku: [ref link qassa]
    Z góry dzięki! 😉

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 3.0/5 (1 vote cast)
  • Sylwia says:

    Polecam wam stronke qassa gdzie latwo mozna sobie zarobic wystarczy byc codziennie aktywnym i czytac otrzymane e- maile a takze polecac uzytkownikow platne az 8 zl za poleconego pieniadze mozemy takze wygrywac w grach wyplata jest realizowana na konto bankowe w ciagu 2 tygodni jak macie uzbierane 50 zl mozecie zlecic wyplate polecam bo warto ja juz wyplacilam 400zl w ciagu 8 miesiecy wiadomo duzo nie zarobisz bo okolo 70 zl miesiecznie ale zawsze to cos

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Sylwia says:

    Polecam wam stronke [reflink usuniety] gdzie latwo mozna sobie zarobic wystarczy byc codziennie aktywnym i czytac otrzymane e- maile a takze polecac uzytkownikow platne az 8 zl za poleconego pieniadze mozemy takze wygrywac w grach wyplata jest realizowana na konto bankowe w ciagu 2 tygodni jak macie uzbierane 50 zl mozecie zlecic wyplate polecam bo warto ja juz wyplacilam 400zl

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 1.0/5 (1 vote cast)
  • Angelika says:

    Qassa Oferuję wam naprawdę wiele możliwości zarabiania
    czytając e-maile
    robiąc zakupy w sklepach internetowych
    korzystając z kodów rabatowych
    wypełniając ankiety
    grając w gry

    rejestracja z tego linku da nam 8zl nastart
    [link qassa]

    POLECAM można zarobić nawet 500-700zł w miesiąc !!

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 1.0/5 (1 vote cast)
  • ania says:

    Program jest rewelacyjny ! , bez najmniejszego problemu osiągam na nim wypłaty miesięczne na poziomie 200-300 zł . Zainteresowanym mogę udostępnić dokumenty przelewów . Zapraszam do zapoznania się ze stroną [link] , tam też widnieją informatce o otrzymanym wynagrodzeniu .

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Qassa rulez says:

    Qassa wymiata, super program. Ja zrobilem juz trzy wypłaty po 50 zł.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
  • assapan666 says:

    [link] – polecam!

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 1.0/5 (2 votes cast)
  • Michał says:

    Wbijaj i zarabiaj z nami 8 zł za każdego użytkownika 😀

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Klaudia says:

    Gorąco polecam! :) dopiero zaczęłam a już zarobiłam 10zł, ZA NIC! :)

    [link] rejestrując się przez ten link możecie mi pomóc :) dzięki!

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Yukina says:

    a czy trzeba być pełnoletnim żeby założyć konto?

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Ignacy says:

    Bardzo łatwy i prosty sposób na zarobienie dodatkowych pieniędzy, wystarczy zalogować się poprzez ten link [link] . Pieniądze są wypłacane, a spędzając kilka chwil w tygodniu można dodatkowo zarobić pieniądze bez wychodzenia z domu. Gra się w gry, bingo, oraz otwiera maile i poleca znajomym, w krótki czas, można uzbierać naprawdę sporą sumkę 😉

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Arek says:

    polecam, ja już po wypłacie srodkow 😉

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 2.3/5 (3 votes cast)
  • Pieniądze Bez Wychodzenia Z Domu says:

    U mnie Qassa sprawdziła się bardzo dobrze. Dziennie poświęcam może 2-3 minuty na odczytanie ofert reklamowych i zagranie w “bingo”, od czasu do czasu polecam serwis w internecie i 300-400 zł miesięcznie wpada. Polecam!

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 2.3/5 (3 votes cast)
    • Urszula says:

      Już 1,5 roku zbieram na 50 zł. kiedy doszłam do kwoty 49,58zł., to od kilku dni nie otrzymuję e-maili. Błazenada!!! Nawet moderator nie dopuszcza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szkoda czasu!!!!!!!!!!!!!!!! A moje opinie od kilku dni czekają na zatwierdzenie przez moderatora

      VA:F [1.9.22_1171]
      Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
  • kanek says:

    Polecam Qassa’e w tym portalu trzeba byc cierpliwym zacznijmy od tego ze trzeba byc aktywnym grac w gry odbierac maile za to juz dostajemy drobne bonusy. Najwiecej zarabiamy na polecaniu tej strony innym uzytkownikom np znajomym 😉 Nie łudźcie sie ze zarobicie duzo juz w tydzien ale gdy ktos bedzie cierpliwy uda mu sie zarobic polecam
    [link]

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 1.8/5 (5 votes cast)
  • Tomek says:

    Sam się zarejestrowałem i mam nadzieję, że to nie ściema 😛
    Zapraszam na moją stronę poświęconą zarabianiu [link]
    Strona dopiero powstała ale mam zamiar ją rozwijać 😉

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 1.0/5 (2 votes cast)
  • robak says:

    To scam, od 3 miesiecy czekam na pieniadzze, 212 zl

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 4.3/5 (6 votes cast)
  • klaudia says:

    na sejfiku na prawdę można zarobić pieniądzę, oczywiście na początku trzeba troszkę spędzić nad tym czasu, ale warto : )
    [link]

    nie będę ukrywać – jeśli zapiszesz się z tego linku pomożesz mi w zarabianiu :)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 2.3/5 (3 votes cast)
    • rudolf says:

      Troszkę? kilka miesięcy trzeba spędzić żeby mieć 5 zł ,klikając codziennie po kilkanaście minut.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Rating: 3.0/5 (4 votes cast)
  • Mr L says:

    [link]

    Kokosów się na tym nie zbije, ale nie trzeba nic wpłacać więc można spróbować bez obaw.

    [link]

    Jeśli wykorzystasz mój link to dostaję punkty więc dziękuję!

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 4.0/5 (4 votes cast)
  • anka says:

    Chcesz zarobić parę złotych nie wychodząc z domu, kliknij w poniższy link [link]
    W programie Qassa pieniądze zarabiasz:
    – klikając na maile z reklamami
    -robiąc zakupy przez Internet
    -grając w gry
    -polecając użytkowników
    Ponadto możesz korzystać z kuponów rabatowych które umożliwiają tańsze zakupy internetowe.
    Baw się z Qassą i zarabiaj!!!

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 3.0/5 (4 votes cast)
  • Kasia says:

    Polecam wszystkim tą stronkę. Można na niej łatwo zarobić, poprzez oglądanie reklam, granie w gry lub robienie zakupów, za wszystko dostajesz pięniądze, a gdy zarejestrujesz się z tego linka [link] dostaniesz 5 zł na start, a ja 8 zł za zaproszenie Ciebie, potem ty zapraszasz i zarabiasz. powodzenia :)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Marcin says:

    Polecam link . Jesli chodzi o konkretne czynności. Wchodzisz na stronkę po zarejstrowaniu i każdego dnia poświęcasz ok. 10 minut. Grasz w grę bingo, grasz w inne gry, oraz odczytujesz maile ok.2-5 dziennie. Jeżeli chodzi o maile klikasz w niebieskie pole otwórz, nastepnie po ukazaniu stronki klikasz chce zdobyć 500 qoins i gotowe, po czym zamykasz otworzoną stronke. Mam dowód wypłaty z wczoraj pisz na maila to podeslę.

    Pozdro

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 1.0/5 (2 votes cast)
  • zarabianie przez internet says:

    Czy można prosić o konkretne czynności, które trzeba wykonać, aby zarabiać w tym programie?

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 3.0/5 (2 votes cast)
    • admin says:

      Punkty można zarabiać na kilka sposobów:
      -Klikanie w maile reklamowe (tutaj realistycznie można zarobić powiedzmy 5 zł miesięcznie, ale wystarczy 2 min dziennie)
      -Polecanie użytkowników (tutaj można zarobić realistycznie 30-50 zł miesiecznie)
      -Zakupy online – czyli robimy zakupy np. w sklepach internetowych, media markt przez internet z pomoca Qassa / Moneymilioner i zarabiamy na tym pieniądze (realistycznie 5-20 zł miesięcznie)
      -Gry online (1-5 zł miesięcznie)
      i kilka innych sposobów. Realistycznie przy 10-15 minutach można zarobić 30-50 zł miesięcznie i w 100% program jest wypłacalny.

      Dodatkowo warto zarejestrować się z linka powyżej w artykule, bo otrzymasz 5 zł już na start.
      Minimalna kwota do wypłaty 50 zł.

      W razie pytań pisz.
      Pozdrawiam.

      VN:F [1.9.22_1171]
      Rating: 2.5/5 (2 votes cast)
    • Pfcio says:

      Tutaj mozecie sie zarejestrowac na QASSA [link]
      Polecam mozna sobie zarobic :)

      VA:F [1.9.22_1171]
      Rating: 1.0/5 (1 vote cast)
      • Cz1si says:

        [link Qassa] polecam rejestrację 😉

        VA:F [1.9.22_1171]
        Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Napisz komentarz